Shtyhet gjykimi për vdekjen e Tamarës sepse dy avokatë tani po njoftohen me dosjet

Gjykimi për vdekjen e Tamara Dimovskës nga Velesi, e cila ndërroi jetë duke pritur të shkojë të operohet jashtë shtetit, është shtyrë për më 17 shtator sepse dy nga gjithsej 12 të akuzuar po e përgatisin mbrojtjen të njoftohet me dosjet, transmeton Portalb.mk.

Gjykatësja Marin Stanevski të akuzuarve Maja Parnaxhieva – Zejkova dhe Shaban Memetit seancën e sotme ua dorëzoi propozim akuzën që ta përgatisin mbrojtjen.

Hetimi për vdekjen e vogëlushes Tamara ngelet mes prokurorisë dhe mjekësisë ligjore

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published.