Samsung, me Exynos9 më pranë iPhone

Samsung provon afrimin me iPhone X me Exynos 9, procesorin e pritur në Galaxy S9 që duhet të nxirret në Kongresin Botëror të Teknologjisë Barcelonë. Funksionet e procesorit kujtojnë ato të mollës së fundit të Apple, duke përfshirë një lloj Face ID dhe Animoji, shkruan bota.al. Për shembull, shfaqet zbulimi i thellësisë për të analizuar fytyrën në 3D, një mekanizëm që duket se përputhet me ID-në e Apple.

Fusha në të cilën procesori Samsung parakalon, është lidhja e rrjetit me modemin e parë 1.2 gbps LTE. Samsung ka njoftuar se Exynos 9 është tashmë në prodhim me teknologji FinFET 10 nanometër: do të ofrojë deri në 27% më shumë performancë dhe deri në 40% më pak konsum energjie.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published.