‘Kodra e Artë’ u bë lagje e errët! (VIDEO)

Edhe pas pesë vitesh nga paralajmërimi i projektit të lagjes “Kodra e Artë” ku duhej të ndërtohej kompleksi më luksoz në Manastir me hacienda, ndërtesa, çerdhe dhe institucione tjera- ai vendbanim me qytetin është lidhur vetëm me rrugica të ngushta.
Si dhe përse janë harxhuar 2.5 milionë euro nga paratë e manastirasve të cilat ishin të destinuara për ndërtim infrastrukture? I ka pyetur dikush qytetarët? Puna financiare e Komunës është rast hetimi edhe i Prokurorisë Speciale. Ndiqni më poshtë dokumentarin me titra shqip, të përgatitur nga agjencia e lajmeve Meta.mk.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published.