Dhjetë fshatra të këputur nga civilizimi dhe nga buxheti! (VIDEO)

Njëmijë banorë nga dhjetë fshatra të Velesit edhe në shek. XXI jetojnë të shkëputur nga civilizimi. Me vite kërkojnë që t’u asfaltohen rrugët e fushës të cilat planifikohen në buxhetet e komunës. Ato ishin të planifikuara edhe në buxhetin e sivjetmë. Në vend të 16 milion e  800 mijë denarëve për ndërtim dhe rekonstruim të rrugëve lokale dhe rrugicave pushteti lokal, për nëntë muajt të vitit për këtë ka harxhuar vetëm katër milionë denarë. Pse nuk i plotësuan premtimet të cilat ua dhanë qytetarëve dhe ku janë paratë e parapara për ndërtimin e këtyre rrugëve? Ndiqni më poshtë dokumentarin me titra shqip, të përgatitur nga agjencia e lajmeve Meta.mk.

Tags

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. J&#ea17;aim8r2is vous acheter cette sculpture Etat de la Mer.Dites-moi comment procéder, de préference j’aimerais mieux payer par chèque que sur internet.Merci et bravo pour vos créations !

Leave a Reply

Your email address will not be published.